ОБРАТНО ГОРЕ

НАШАТА МИСИЯ

Skapto се зароди през 2013 с една простичка идея, която се превърна в мисия – да има място в града без излишна претенциозност, без излишности, като цяло. Място, на което хората да се чувстват повече себе си.

ЗАЩО SKAPTO?

Прясно, никога замразено 100% телешко от Родопите;
домашно приготвени хлебчета;
двойно изпържени просто картофки от Самоков;
домашно приготвени блендове от сосове и подправки;
специално подбрана селекция от бири;
и усмивка - най-скъпата ни съставка. Винаги имаме от нея.

Това е Skapto – място за бургери, бири и приятели. Без изключения.

Skapto стига и до твоето вкъщи в София и Пловдив с безплатна доставка за всички поръчки над 40 лв. За тези до 39.99 лв. ще видиш начислена доставка от 2.89 лв.

ПОВИКАЙ SKAPTOBUSA

Кухня на колела готви вкусни бургери и картофки на избрана от теб локация. Пусни бат-сигнала на hi@skapto.bg и Робин скача във фуд тръка и допърпорва до Мохамед. Или до теб, ако искаш.

БЕЗПЛАТНИ КАРТОФКИ

Всеки понеделник САМО на място в обектите ни, всеки бургер идва с безплатни картофки отстрани. Като Cow & Chicken, като Азис и Амет, просто вървят ръка за ръка.

УЧЕНИЦИ & СТУДЕНТИ

От понеделник до четвъртък САМО на място в обектите ни, със студентската книжка или бележника от училище взимаш отстъпка от 10% и си перкаш като пич.

БУРГЕР НА ДЕНЯ ЗА 13.99

От понеделник до петък САМО на място в обектите ни, бургерът на деня струва само 13.99 лв. Запомни кога е твоят и не пропускай, както не пропускаш да си измиеш зъбите сутрин, надявам се.
Абонирай се за нашия имейл бюлетин, грабни безплатен бургер на рождения си ден и се наслади на още много изненади!
АБОНИРАЙ СЕ ТУК
SKAPTO.BG © 2024. Всички права запазени
store linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram